Stoepestraat 9a, 9940 Ertvelde
093981199

Partner worden

WAAROM PARTNER WORDEN?

Jaarlijks bereikt Drive up Safety ruim 62 000 jongeren. Deze worden één voor één op een directe manier bereikt. Onze vzw streeft naar een 100% terreinwerking en realiseert gemiddeld 160 acties per jaar. Deze acties zijn veelal sensibiliserende workshops in scholen, organisaties en bedrijven of kaderen in één van onze verkeersveilige projecten. Dankzij onze partners kunnen wij jongeren bereiken met onze verkeersveilige boodschap en via onze werking kunnen onze partners, op hun beurt, tienduizenden jongeren bereiken.

HUIDIGE PARTNERS

Drive Up Safety! is een jonge organisatie met veel enthousiasme en groeipotentieel. Onze projecten krijgen de steun van de Vlaamse en Federale overheid.

1

1

Naast deze overheidssteun kunnen wij onze acties en projecten realiseren met de hulp van onderstaande partners. Samen werken wij aan een verkeersveiligere wereld!

1

Voor Volvo is veiligheid meer dan alleen het behalen van Euro-NCAP sterren. Wij bekijken veiligheid vanuit een holistische benadering. Zo nemen wij nooit een patent op onze veiligheidsuitvindingen. Integendeel, we maken ze beschikbaar voor iedereen. Zo hebben wij in 1959 de driepuntsveiligheidsgordel uitgevonden, waardoor er op dit moment in elke wagen een stukje Volvo zit. Diezelfde holistische benadering vinden we ook terug bij DUS. Ze zijn volledig oprecht bezorgd om het wel en wee van iedereen in het verkeer en in het bijzonder de jongeren. Wie anders dan dit jong team kan jongeren begrijpen, bereiken en sensibiliseren over verkeersveiligheid? Op hun unieke, coole en ethousiaste manier maken zij iets los bij jongeren waar het bij ouders en opvoeders blijft steken. Vandaar zijn wij als Volvo heel blij om met DUS te kunnen samenwerken om onze doelstelling van 0 verkeersslachtoffers in een Volvo tegen 2020 te kunnen bereiken.

1

Verkeersveiligheid is topprioriteit voor VAB-Rijschool. Dagelijks wordt VAB-Rijschool geconfronteerd met een steeds groeiende verkeersdrukte. Dat maakt het voor jonge wegbestuurders moeilijker om zich veilig in het verkeer te begeven, of dat nu met de fiets, de bromfiets of de wagen is.  Een voortdurende sensibilisatie in combinatie met een goede opleiding is noodzakelijk opdat jonge weggebruikers kunnen uitgroeien tot veilige automobilisten. Daarbij is het voorkomen van ongevallen de topprioriteit. VAB-Rijschool kiest daarom voor het ondersteunen van initiatieven als ‘Drive up Safety!’, die aan verkeersveiligheid werken vanuit de leefwereld van de jongeren.

1

In haar maatschappelijk verantwoord ondernemenbeleid draagt Fidea verkeersveiligheid hoog in het vaandel. De verzekeraar stelt zichzelf als missie voorop om mensen, en dan vooral fietsende studenten en jonge chauffeurs, te sensibiliseren. De inzet? Werken aan een verantwoordelijke attitude op de weg! “En wanneer we hiermee minstens één leven redden, is onze opdracht geslaagd!” Samen met Drive up Safety zetten we ons in voor meer verkeersveiligheid!

6

Ons doel: veiligheid in het verkeer. Met ‘Ons’ bedoelen we zowel DUS! als WOWOW. Want wij stellen ons dagelijks dezelfde vraag: ‘Hoe kunnen we de veiligheid van onze medemens in het verkeer verbeteren?’. Fietser, wandelaar, loper, autobestuurder, maakt niet uit. Want wij samen, wij zoeken voor een oplossing. Met dit partnership zijn wij ervan overtuigd dat er nieuwe visies en perspectieven zullen ontstaan. Een mooie wisselwerking tussen terreinverkenning en productkennis. We go for it!

ZELF PARTNER WORDEN

Drive up Safety is steeds op zoek naar bedrijven en organisaties die aansluiten bij de leefwereld van jongeren en die bereid zijn om onze werking financieel te ondersteunen. Deze steun is essentieel om sensibilisering en informatie toegankelijk te maken voor jongeren in scholen en verenigingen. Met behulp van uw steun kunnen wij steeds meer jongeren bereiken!

In return krijgen onze partners de mogelijkheid om te communiceren met deze jongeren binnen de schoolmuren, op evenementen, alsook online en via onze nieuwsbrieven. Hier bovenop kan uw bedrijf ook gebruik maken van onze tuimelwagen of beroep doen op enkele van onze diensten aan een verminderd tarief. Binnen iedere formule geniet u, indien gewenst, exclusiviteit binnen uw marktsegment.

Samen met u werken wij graag een partnership op maat uit, in functie van uw beschikbaar budget en uw doelstellingen. Zo komen wij gegarandeerd tot een mooie win-win situatie.

Bedrijven

Naam*

Bedrijf*

Functie

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Particulieren

Particulieren kunnen steeds een vrijblijvend een gift doen op het rekeningnummer: IBAN: BE53737007237253